Gratis100% kosteloos
Beste waardeHoogste bod
Gratis transportIn heel België en Nederland
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Mobilhome verkopen – Opkoper mobilhomes

mobilhome opkoper

Wilt u snel en veilig uw mobilhome verkopen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn een erkende opkoper van mobilhomes. Anders dan veel andere kopers van campers en motorhomes kopen wij uw wagen direct van u over. U hoeft dus nergens op te wachten en krijgt direct geld. Laat uw mobilhome direct gratis en vrijblijvend taxeren om binnen enkele uren een goed bod te ontvangen.

 • Cees Van KollenburgCees Van Kollenburg

  Camper via website aangeboden, na korte tijd contact en binnen zeer korte tijd verkoop geregeld. Geen koehandel. Camper is op korte tijd opgehaald en financieel afgehandeld. Vriendelijke en betrouwbare handelspartner. Aan te bevelen. Cees Van Kollenburg

 • Maurice Dumas-Sint-TruidenMaurice Dumas-Sint-Truiden

  Vlotte service en een zeer correcte afhandeling. Keurig en eerlijk bod en de gemaakte afspraken worden correct nageleefd. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig. Met vriendelijke groet, Maurice Dumas

 • Robin van AalstRobin van Aalst

  Geheel volgens afspraak op een nette manier afgehandeld. Ik ben uiterst tevreden en zal daar waar mogelijk deze mannen aanbevelen. Groetjes, Robin van Aalst

 • Anton HuismanAnton Huisman

  Binnen 1 dag alles geregeld, in de avond te koop aangeboden en de volgende middag hebben ze mijn camper opgehaald. Eerlijke prijs, en de papierzaken ter plekke afgehandeld. Ik heb een goed gevoel over dit bedrijf, alles netjes geregeld. Groeten, A. Huisman

 • Timo-MaasmechelenTimo-Maasmechelen

  Heel vriendelijke man en heel goeie service. Correct betaald. Niet verder zoeken hier word je heel goed geholpen + eerlijke service. Moest er nog eens iets zijn in de toekomst dan bel ik jullie zeker. Echt een aanrader!!! veel succes nog met jullie bedrijf. Timo

 • Carla-WesterloCarla-Westerlo

  Afspraken worden correct nageleefd. De betaling gebeurt zeer vlot, het geld staat de volgende dag al op de rekening. Ook de afhaling gebeurt stipt op het afgesproken moment. Het was een positieve ervaring. Carla

 • R. BouchezR. Bouchez

  Het is inderdaad een hele snelle correcte afhandeling. Goede communicatie, een woord is een woord!! heren succes met de business, Mvg R. Bouchez, Rekem

 • J. KipsJ. Kips

  Telefonisch netjes te woord gestaan. duidelijke afspraken die worden nagekomen. Beloofde aanbetaling stond andere dag op rekening. Nette en snelle afhandeling. Kortom aanrader! Groeten, J. Kips

 • Verbeke MiekeVerbeke Mieke

  Een vlotte en correcte afhandeling… voor een snelle verkoop voor de juiste prijs kan ik campersopkoper zeker aanbevelen!!! De mensen die langskwamen waren stipt op het afgesproken uur en zeer vriendelijk! Mvg, Verbeke Mieke

De voordelen van deze opkoper van mobilhomes

 • Gratis taxatie
 • Gratis ophaalservice in de gehele Benelux
 • Direct geld (cash of via bank) en geen gedoe
 • Ook inkoop van mobilhomes met schade of problemen
 • Altijd een eerlijke prijs
 • Erkend bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring
 • Wij regelen voor u al het papierwerk

Meld uw mobilhome gratis aan voor taxatie!

Waarom kiezen voor opkopers van mobilhomes? – Direct geld en geen gedoe

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte koper voor uw tweedehands mobilhome, heeft u verschillende opties. Zo kunt u zelf een advertentie of zoekertje plaatsen en deze online zetten. Het kan echter lang duren voordat u een geschikte koper vindt en het handelen met vreemden is uiteraard niet geheel zonder risico’s. Veilig en voor een goede prijs uw motorhome op deze manier verkopen kost daarom veel tijd en moeite: u dient een goede advertentie te maken, met mooie foto’s van een schone camper en u zult maatregelen moeten treffen om bezichtigingen veilig te laten verlopen.

Dan is het verkopen van uw kampeerwagen via een makelaar ook nog veilige een optie. Dit is echter een vrij omslachtige manier van verkopen, en niet interessant tenzij u een zeer waardevolle (>50k of meer) mobilhome wenst te verkopen. De bemiddelingskosten zijn namelijk behoorlijk hoog en u dient alsnog te wachten totdat de makelaar een koper heeft gevonden. Ook dit kan dus maanden duren.

Wilt u echter direct en zonder gedoe uw tweedehands camper verkopen? Dan is verkopen aan een opkoper de enige logische keuze. U krijgt van ons namelijk direct geld, omdat wij uw wagen van ons eigen geld kopen. U hoeft dus nergens op te wachten en bent gegarandeerd van een eerlijk bedrag. Wij gaan namelijk pas op zoek naar een nieuwe koper, nadat wij het geld aan u hebben overgemaakt. Makkelijk, veilig en snel dus!

Mobilhome opkoper – Wij hebben interesse in:

Mobilhome Wij kopen direct
Dethleffs, Eriba, Adria, Knaus, Volkswagen, Weinsberg, Bürstner, Hobby, Carthago, Sunlight, Hymer, LMC, Pössl, Ford en andere merken
Nieuw en zonder schade
In redelijke staat
Met schade of defecten
In zeer slechte staat
Alle bouwjaren
Caravan of vouwwagen Geschikt voor caravan inkoop

Verkoop uw motorhome vanuit België en Nederland

Ons bedrijf is actief door de gehele Benelux. U kunt dan ook vanuit heel België en Nederland bij ons terecht voor het verkopen van uw motorhome: van Groningen tot De Panne en van Den Helder tot aan de Ardennen. Wij komen uw mobile home overal gratis ophalen. Dit kan dus bij u thuis zijn, maar ook bij een kampeerwagenstalling of een boerenschuur. Onze oplegger komt overal en ook als uw wagen niet meer rijdt kunnen wij hem voor u transporteren.

Wat is de waarde van mijn mobilhome?

Een mobilhome is een waardevol bezit. Niet alleen qua prijs, maar ook emotioneel. U heeft er mooie reizen mee gemaakt en heerlijke vakanties in gehad. Daarom is het belangrijk dat uw tweedehands mobilehome verkoopt voor een goede en eerlijke waarde. Wij geven u die waarde.

U kunt direct gratis de waarde van uw kampeerwagen laten bereken door het taxatieformulier boven aan deze pagina in te vullen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Onze taxateurs bereken de waarde aan de hand van alle gegevens die u ons verstrekt. Bedenk dat hoe completer uw aanvraag en hoe meer details u geeft, hoe nauwkeurig wij de waarde kunnen schatten en hoe hoger wij kunnen bieden.

De waarde van uw motorhome is met name afhankelijk van het model en type, de technische staat en de algemene staat van het leefgedeelte. Wat is bijvoorbeeld de leeftijd van uw motorhome? Hoeveel kilometers staan erop de teller? Is er veel onderhoud verricht, zijn er onderdelen vervangen of ingebouwd? Wat is de staat van het interieur? Al deze factoren spelen mee bij het bepalen van de unieke waarde van uw kampeerwagen.

Motorhome verkopen – Hoe werkt het?

Het verkopen van een kampeerwagen is bij ons heel eenvoudig en gaat stap voor stap. In vier stappen verkoopt u binnen een dag uw camper:

 • Gratis en vrijblijvend laten taxeren
 • Ons bod accepteren
 • Afspraak maken voor de ophaaldienst en geld ontvangen
 • Gratis ophaal

Gebruikte motorhome laten taxeren – Gratis en vrijblijvend

De eerste stap bij het verkopen is uiteraard het overeenkomen van een eerlijke prijs. Hiervoor taxeren wij geheel gratis en vrijblijvend uw voertuig. U zet onze taxateurs direct aan het werk door het formulier bovenaan de pagina in te vullen. Vermeld alle belangrijke informatie, voeg foto’s toe en vermeld uw vraagprijs. Aan de hand van deze gegevens kunnen onze taxateurs zeer nauwkeurig de waarde van uw camper bepalen.

Accepteer ons bod

Binnen enkele uren ontvangt u van ons een taxatierapport met de waarde van uw wagen in uw mailbox. U heeft dan de keuze: gaat u akkoord en verkoopt u direct of houdt u de mobilhome toch liever zelf? Wat u ook kiest: ons bod blijft staan. U kunt dus altijd op een later tijdstip besluiten alsnog aan ons te verkopen. Gaat u direct akkoord? Stuur dan simpelweg een mailtje terug en dan hebben wij een deal!

Afspraak voor gratis ophaaldienst en geld ontvangen

Na akkoord maken we alles direct met u in orde. Wij nemen daarvoor contact op. U ontvangt direct het geld (als u kiest voor bankoverschrijving) en we maken goede afspraken over de ophaal van uw kampeerauto. Dit kan zoals gezegd door heel Nederland en België en wanneer het u uitkomt. Eventueel is de volgende dag ook al mogelijk. U hoeft dus niet een dag vrij te nemen om op ons te wachten!

opkoop mobilhome

Uw tweedehands mobile home wordt gratis opgehaald

Op het afgesproken tijdstip komen we bij u langs om de mobilehome op te halen. Heeft u gekozen voor contante betaling? Dan geven we u op het moment van de ophaal het bedrag. Tevens maken we het papierwerk in orde. Zo ontvangt u een getekende verkoopovereenkomst en eventueel een vrijwaring. Pas als alles helemaal in orde is en u tevreden bent nemen we uw camper mee.

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

Kapotte mobilhome verkopen bij opkoper

Naast het verkopen van een wagen in goede staat, kunt u bij ons ook terecht voor de verkoop van een mobilhome met schade of problemen, of zonder geldige keuring (APK in Nederland). Dit gaat net zo eenvoudig. Hiervoor vult ook het taxatieformulier in en doorloopt u de stappen. Geef alleen aan dat er sprake is van schade, dan houden onze taxateurs daar rekening mee.

U hoeft bij ons dus niet eerst uw mobilhome te laten repareren. Dit heeft enkele grote voordelen, met name financieel gezien. Reparaties laten uitvoeren in Nederland en België is vaak erg duur. Wij kunnen voor het laten uitvoeren van reparaties vaak terecht in het buitenland. Met name in Oost-Europese landen liggen de reparatiekosten stukken lager dan hier. Daardoor hoeven wij slechts een klein deel van de waarde van uw mobilhome af te trekken en krijgt u nog steeds een prima bod. Dit zal netto een stuk hoger zijn dan wanneer u zelf zou laten repareren en dan zou verkopen.

Wilt u een idee krijgen van met welke vormen van schade u uw camper bij ons kunt verkopen? Kijk dan in onderstaande tabel.

Schade of probleem Wij hebben interesse
Motorische problemen
Overige technische problemen
Geen geldige keuring
Schade aan ruiten
Hagelschade
Interieurschade
Schade door vocht of water (licht)
Storingen met elektronica
Aanslag (mos, alg, vuil, etc.)
Niet meer te redden (total loss)
Zeer veel vocht/waterschade

Direct uw tweedehands mobilhome verkopen

Wilt u uw mobilhome verkopen? Meld hem dan nu gratis aan voor taxatie. Dit verplicht u verder tot niets, maar u krijgt van ons altijd snel (binnen enkele uren) een eerlijk bod. Daarbij krijg u dan direct de mogelijkheid uw motorhome te verkopen. Gaat u akkoord? Dan hebben we een deal en krijgt u direct het geld overgemaakt. We komen vervolgens uw mobilehome gratis ophalen door heel België in Nederland. Graag tot snel!

Laat jouw mobilhome vandaag nog gratis taxeren

 • Cees Van KollenburgCees Van Kollenburg

  Camper via website aangeboden, na korte tijd contact en binnen zeer korte tijd verkoop geregeld. Geen koehandel. Camper is op korte tijd opgehaald en financieel afgehandeld. Vriendelijke en betrouwbare handelspartner. Aan te bevelen. Cees Van Kollenburg

 • Maurice Dumas-Sint-TruidenMaurice Dumas-Sint-Truiden

  Vlotte service en een zeer correcte afhandeling. Keurig en eerlijk bod en de gemaakte afspraken worden correct nageleefd. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig. Met vriendelijke groet, Maurice Dumas

 • Robin van AalstRobin van Aalst

  Geheel volgens afspraak op een nette manier afgehandeld. Ik ben uiterst tevreden en zal daar waar mogelijk deze mannen aanbevelen. Groetjes, Robin van Aalst

 • Anton HuismanAnton Huisman

  Binnen 1 dag alles geregeld, in de avond te koop aangeboden en de volgende middag hebben ze mijn camper opgehaald. Eerlijke prijs, en de papierzaken ter plekke afgehandeld. Ik heb een goed gevoel over dit bedrijf, alles netjes geregeld. Groeten, A. Huisman

 • Timo-MaasmechelenTimo-Maasmechelen

  Heel vriendelijke man en heel goeie service. Correct betaald. Niet verder zoeken hier word je heel goed geholpen + eerlijke service. Moest er nog eens iets zijn in de toekomst dan bel ik jullie zeker. Echt een aanrader!!! veel succes nog met jullie bedrijf. Timo

 • Carla-WesterloCarla-Westerlo

  Afspraken worden correct nageleefd. De betaling gebeurt zeer vlot, het geld staat de volgende dag al op de rekening. Ook de afhaling gebeurt stipt op het afgesproken moment. Het was een positieve ervaring. Carla

Contact