Gratis100% kosteloos
Beste waardeHoogste bod
Gratis transportIn heel België en Nederland
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Camper inkoop door opkoper van campers – Makkelijk en snel

opkoper campers

Bent u op zoek naar een opkoper van campers? Eén die direct en zonder gedoe uw camper koopt voor de beste prijs? Zoek dan niet verder. Wij zijn gespecialiseerd in de camper inkoop en kopen hem graag van u over.

Dankzij onze meer dan vijftien jaar ervaring en een groot internationaal netwerk kunnen wij aan iedere kampeerwagen de maximale waarde geven. Ook kapotte voertuigen zijn welkom. Lees snel verder voor meer informatie of laat uw camper nu gratis en vrijblijvend taxeren om direct een bod te krijgen.

Directe inkoop van campers zonder gedoe – Onze voordelen

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

Camper inkoop dienst – Wat kopen wij?

Bij ons zijn alle campers welkom, zolang wij ze nog een nieuw leven kunnen geven. Dat wil zeggen dat we niet geïnteresseerd zijn in total loss gevallen: wagens met zware waterschade of wagens die zogezegd rijp zijn voor de sloop, om wat voor reden dan ook.

Voor het overige hebben wij interesse in alle soorten en maten. Wagens met een gewicht lager dan 3500 kg zijn welkom, maar zwaardere ook. Natuurlijk bieden wij meer voor een kampeerwagen in goede staat, maar ook voor mooie wagens in wat mindere staat of zelfs met schade of mankementen kunnen wij mooie prijzen bieden. Ook komen alle merken in aanmerking voor onze opkoop service.

Camper inkoop van alle merken

Action Mobil Adria Hymer Chausson
Volkswagen Eura Mobil Carado LMC
Hobby Peugeot Fleurette Kip
Dethleffs Knaus Pössl Sunlight
Niesmann Westfalia Elnach Globecar
Citroën Bürstner Ford Weinsberg

Staat uw merk er niet tussen? Grote kans dat wij uw kampeerwagen toch van u willen overnemen. Meld uw kampeerwagen gratis aan voor taxatie!

 • Cees Van KollenburgCees Van Kollenburg

  Camper via website aangeboden, na korte tijd contact en binnen zeer korte tijd verkoop geregeld. Geen koehandel. Camper is op korte tijd opgehaald en financieel afgehandeld. Vriendelijke en betrouwbare handelspartner. Aan te bevelen. Cees Van Kollenburg

 • Maurice Dumas-Sint-TruidenMaurice Dumas-Sint-Truiden

  Vlotte service en een zeer correcte afhandeling. Keurig en eerlijk bod en de gemaakte afspraken worden correct nageleefd. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig. Met vriendelijke groet, Maurice Dumas

 • Robin van AalstRobin van Aalst

  Geheel volgens afspraak op een nette manier afgehandeld. Ik ben uiterst tevreden en zal daar waar mogelijk deze mannen aanbevelen. Groetjes, Robin van Aalst

 • Anton HuismanAnton Huisman

  Binnen 1 dag alles geregeld, in de avond te koop aangeboden en de volgende middag hebben ze mijn camper opgehaald. Eerlijke prijs, en de papierzaken ter plekke afgehandeld. Ik heb een goed gevoel over dit bedrijf, alles netjes geregeld. Groeten, A. Huisman

 • Timo-MaasmechelenTimo-Maasmechelen

  Heel vriendelijke man en heel goeie service. Correct betaald. Niet verder zoeken hier word je heel goed geholpen + eerlijke service. Moest er nog eens iets zijn in de toekomst dan bel ik jullie zeker. Echt een aanrader!!! veel succes nog met jullie bedrijf. Timo

 • Carla-WesterloCarla-Westerlo

  Afspraken worden correct nageleefd. De betaling gebeurt zeer vlot, het geld staat de volgende dag al op de rekening. Ook de afhaling gebeurt stipt op het afgesproken moment. Het was een positieve ervaring. Carla

 • R. BouchezR. Bouchez

  Het is inderdaad een hele snelle correcte afhandeling. Goede communicatie, een woord is een woord!! heren succes met de business, Mvg R. Bouchez, Rekem

 • J. KipsJ. Kips

  Telefonisch netjes te woord gestaan. duidelijke afspraken die worden nagekomen. Beloofde aanbetaling stond andere dag op rekening. Nette en snelle afhandeling. Kortom aanrader! Groeten, J. Kips

 • Verbeke MiekeVerbeke Mieke

  Een vlotte en correcte afhandeling… voor een snelle verkoop voor de juiste prijs kan ik campersopkoper zeker aanbevelen!!! De mensen die langskwamen waren stipt op het afgesproken uur en zeer vriendelijk! Mvg, Verbeke Mieke

 • Cyril BrinkCyril Brink

  Het is prettig communiceren en zaken doen met jullie. Bieden een goede en realistische prijs en komen hun afspraken na. Zeker aan te bevelen als je snel van je camper af wilt. Met vriendelijke groet, Cyril Brink

 • Clerinx FreddyClerinx Freddy

  Ik ben erg tevreden met de afhandeling van verkoop. De afspraken die tijdig af gehandeld werden de betaling dat heel vlot verliep. Een aanrader om met deze mensen te onderhandelen zijn heel vriendelijk. Vriendelijke groeten Clerinx Freddy.

 • Robert HaardtRobert Haardt

  Alles perfect en correct afgehandeld. Faire prijs. Keurig alle afspraken nagekomen. Kan niet beter. Nogmaals bedankt. Groeten Robert Haardt

Inkoop van campers in goede staat

In de eerste plaats kunt u bij ons terecht voor de verkoop van uw kampeerwagen in goede staat. Hieronder verstaan wij een wagen zonder noemenswaardige problemen. Wij stellen het op prijs wanneer u dit bij uw taxatieaanvraag vermeldt.

Hiervoor hoeft uw wagen niet helemaal tip top in orde te zijn. Wanneer het lampje op het nachtkastje niet werkt of er zit een krasje op de bumper, maakt dit voor ons echt niet uit. Als de elektronica echter regelmatig storing geeft of de hele bumper ligt eraf, hebben we echter graag dat u dit bij opmerkingen benoemt.

Opkoper campers met problemen

Wilt u een camper met problemen verkopen? Wanneer u dit bij uw taxatieaanvraag vermeldt kan dit bij ons altijd, zolang de camper niet total loss is. In onderstaande tabel ziet u waar wij wel én waar wij geen interesse in hebben als het om schade en problemen gaat.

Dankzij onze internationale oriëntatie kunnen wij ook voor campers met schade en problemen altijd een zeer goede prijs bieden. Zoals u misschien wel weet kan een kampeerwagen in het buitenland een stukje goedkoper worden gerepareerd dan in de Benelux.

Hier maken wij gebruik van, waardoor wij veel minder kosten hebben. Deze winst berekenen we door aan u, waardoor ook u de beste prijs krijgt voor uw defecte camper. Dat is mooi!

Bereken direct gratis de waarde van uw camper voor export

Probleem Geschikt voor inkoop
Geen keuring
Motorisch of technisch
Elektronische storingen
Interieur (meubels, sanitair, koeling)
Slechte banden (lek of gestikt)
Hagelschade
Kapotte ruiten
Lichte waterschade
Zware waterschade
Total loss
Groene aanslag of ander vuil

Hoe werkt deze opkoper van campers?

Anders dan andere partijen die enkel bemiddelen bij de verkoop van uw kampeerwagen, kopen wij hem direct van u over, met ons eigen geld. U hoeft dus nergens op te wachten en kunt al binnen een dag het geld op uw rekening hebben als u simpelweg de volgende vier stappen doorloopt:

 • Gratis en vrijblijvende taxatie. Allereerst berekenen wij de waarde van uw camper. Hiervoor hoeft u alleen het taxatieformulier op deze pagina in te vullen. Aan de hand van de gegevens die u ons geeft kunnen onze taxateurs heel nauwkeurig uw voertuig op waarde schatten. Voeg bij voorkeur ook enkele foto’s toe, zodat wij een goed beeld krijgen van wat u aanbiedt.
 • Accepteer ons bod. Binnen 24 uur hebben wij uw taxatie op orde en ontvangt u een mailtje met ons bod. Het enige wat u dan nog moet doen is een mailtje terugsturen dat u akkoord bent en dan is uw camper verkocht! Niet akkoord of kijkt u liever nog even rond? Geen probleem! Ons bod blijft staan.
 • Afspraak maken voor gratis ophaaldienst. Na uw akkoord nemen wij zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen voor de gratis ophaal. Dit kan zoals gezegd door heel Nederland en België en ook op campings of bij een opslagplaats. Bovendien komen we enkel wanneer het u uitkomt.
 • Betaling en ophaal. Op de afgesproken tijd komen we op de afgesproken plaats de kampeerwagen bij u ophalen. U krijgt van ons het geld, een getekende verkoopovereenkomst, een vrijwaring van de RDW (voor Nederland) en als alles in orde is laden we uw camper op en nemen we afscheid.

Laat jouw camper vandaag nog gratis taxeren

Hoeveel is mijn camper waard?

De waarde van de kampeerwagen is afhankelijk van een aantal zaken. Dit zijn de belangrijkste:

 • Merk, model en type
 • Bouwjaar
 • Algemene staat
 • Technische staat
 • Extra’s en voorzieningen
 • Eventuele defecten

Wanneer u extra zaken in uw kampeerwagen heeft laten inbouwen, zal deze meer waard zijn. Hetzelfde geldt voor goed onderhoud en de aanwezigheid van een geldige keuring. Wanneer de wagen in een wat mindere staat verkeert of schade heeft, zal deze minder waard zijn. Meer weten over de waarde van een camper? Lees er hier meer over.

Camper laten verkopen of direct geld bij camper opkopers?

Het verkopen van uw kampeerwagen bij ons heeft als grote voordeel dat u direct het geld krijgt. Daarnaast heeft u geen gedoe, omdat u slechts met één professionele partij van doen heeft: een RDW erkende opkoper.

U kunt uw oude camper ook op andere plekken verkopen, maar deze werken heel anders en bemiddelen vaak alleen bij de verkoop van uw caravan. Het gevolg is dat u alsnog moet wachten op een koper met al het gedoe van dien. Bovendien betaalt u vaak hoge bemiddelingskosten, omdat een camper later verkopen absoluut niet gratis is.

Direct uw oude camper laten opkopen

Wilt u direct gebruik maken van onze camper inkoop service? Laat uw kampeerwagen dan nu gratis en vrijblijvend taxeren. U krijgt dan zo snel mogelijk (altijd binnen 24, maar vaak sneller) van ons een mailtje met een eerlijk bod.

Dit is ook daadwerkelijk het geld dat wij voor uw camper zullen betalen. Gaat u akkoord? Dan kan opkoper van campers eventueel de volgende dag al uw camper komen ophalen en u het geld geven. Graag tot snel!

Meld uw camper gratis aan voor taxatie!

 • Cees Van KollenburgCees Van Kollenburg

  Camper via website aangeboden, na korte tijd contact en binnen zeer korte tijd verkoop geregeld. Geen koehandel. Camper is op korte tijd opgehaald en financieel afgehandeld. Vriendelijke en betrouwbare handelspartner. Aan te bevelen. Cees Van Kollenburg

 • Maurice Dumas-Sint-TruidenMaurice Dumas-Sint-Truiden

  Vlotte service en een zeer correcte afhandeling. Keurig en eerlijk bod en de gemaakte afspraken worden correct nageleefd. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig. Met vriendelijke groet, Maurice Dumas

 • Robin van AalstRobin van Aalst

  Geheel volgens afspraak op een nette manier afgehandeld. Ik ben uiterst tevreden en zal daar waar mogelijk deze mannen aanbevelen. Groetjes, Robin van Aalst

 • Anton HuismanAnton Huisman

  Binnen 1 dag alles geregeld, in de avond te koop aangeboden en de volgende middag hebben ze mijn camper opgehaald. Eerlijke prijs, en de papierzaken ter plekke afgehandeld. Ik heb een goed gevoel over dit bedrijf, alles netjes geregeld. Groeten, A. Huisman

 • Timo-MaasmechelenTimo-Maasmechelen

  Heel vriendelijke man en heel goeie service. Correct betaald. Niet verder zoeken hier word je heel goed geholpen + eerlijke service. Moest er nog eens iets zijn in de toekomst dan bel ik jullie zeker. Echt een aanrader!!! veel succes nog met jullie bedrijf. Timo

 • Carla-WesterloCarla-Westerlo

  Afspraken worden correct nageleefd. De betaling gebeurt zeer vlot, het geld staat de volgende dag al op de rekening. Ook de afhaling gebeurt stipt op het afgesproken moment. Het was een positieve ervaring. Carla

Contact