Gratis100% kosteloos
Beste waardeHoogste bod
Gratis transportIn heel België en Nederland
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Camper met schade verkopen

schade camper waarde

Wilt u een camper met schade verkopen? En wilt u hiervoor de allerhoogst mogelijke prijs? Dan bent u bij ons op de goede plek! Wij zijn namelijk al meer dan vijftien jaar gespecialiseerd in de directe inkoop van campers met schade en defecten. Dankzij onze unieke, internationaal georiënteerde werkwijze kunnen wij aan alle kapotte campers de maximale waarde geven. Laat uw camper direct gratis en vrijblijvend taxeren of lees snel verder voor meer informatie.

Waarom hier een kapotte camper verkopen?

 • Gratis ophaaldienst door heel de Benelux
 • Gratis en vrijblijvend laten taxeren
 • Wij kopen uw camper zelf, u hoeft dus nergens op te wachten
 • Direct geld en geen gedoe
 • Ook inkoop oude campers en zonder keuring
 • Wij zijn RDW-erkend
 • Ruim 15 jaar ervaring als camper opkoper

Laat jouw camper vandaag nog gratis taxeren

Camper verkopen met de volgende problemen:

Soort schade Wij kopen:
Technische problemen
Vocht- en schimmelschade (licht)
Storingen en fouten elektronica
Interieurschade
Problemen met wielen of ophanging
Schade door hagel
Ruitschade
Problemen met watersysteem
Groene aanslag en vuil
Niet gekeurd of afgekeurd
Total loss camper
Hevige vocht- en schimmelschade

Wat is mijn defecte camper waard?

Om direct achter de waarde van uw camper te komen, laat u deze taxeren via onze website. Dit is geheel gratis en verplicht u verder tot niets. U krijgt direct een waarderapport en als u wilt kunt u uw mobilhome zelfs direct voor deze prijs verkopen. Omdat wij graag transparant zijn over onze werkwijze en de manier waarop wij de waarde van een camper met schade berekenen, vertellen we u met plezier welke factoren van invloed zijn op de berekening van de waarde.

Factoren die van invloed zijn op de waarde van een schade camper

De vier belangrijkste factoren die de waarde van een kapotte mobilhome bepalen zijn de volgende:

 • Het merk en type
 • Algemene staat en eventuele extra’s
 • De problemen en de reparatiekosten
 • De marktvraag

Het merk en type

Het zal u niet verbazen dat een nieuwe, grote, luxe uitgevoerde camperbus van Adria of Dethleffs meer waard is dan een oude minicamper. Simpel gezegd speelt de nieuwwaarde van uw wagen een grote rol bij het bepalen van de waarde nu. We letten hierbij met name op het merk, model, type en het bouwjaar.

Algemene staat en eventuele extra’s

Zoals bij alles, speelt goed onderhoud een belangrijke rol bij het in stand houden van de waarde van de kampeerwagen. Als u altijd netjes de camper winter- en zomerklaar heeft gemaakt en daarnaast altijd op tijd kapotte onderdelen heeft (laten) vervangen, is de wagen een stuk meer waard dan wanneer u dit niet heeft (laten doen). Dit geldt voor het technische gedeelte, maar ook voor het interieur. Heeft u bijvoorbeeld een nieuw keukenblok, een nieuwe schotel of zonnepanelen geïnstalleerd? Dan gaat de prijs die wij kunnen bieden omhoog.

De problemen en de reparatiekosten

Schade en problemen hebben een negatieve invloed op de waarde. Om uw wagen een nieuw leven te kunnen geven bij een nieuwe kampeerder, moeten deze immers gerepareerd worden. Dit brengt kosten met zich mee. En deze kosten worden van de totale waarde afgetrokken. Hoeveel minder waard uw mobilhome wordt, is uiteraard afhankelijk van het soort schade. Een camper met wat vochtschade bij het badkamertje is makkelijker te repareren dan een die een hele nieuwe aandrijflijn en drinkwatervoorziening nodig heeft.

De marktvraag

Ook de marktvraag in het binnen- en buitenland bepaalt wat een wagen waard is. Bepaalde modellen zijn nu eenmaal populairder dan andere. Dat verschilt bovendien ook per land. In Oost-Europa bijvoorbeeld zien we dat de vraag naar middelgrote kampeerwagens van 10 tot 20 jaar oud enorm blijft stijgen.

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

Waarom is de waarde van een camper bij jullie zo hoog?

Veel mensen vragen zich af hoe het kan dat wij zulke hoge prijzen kunnen bieden voor campers. Dat leggen we graag uit. Er zijn namelijk twee belangrijke redenen. Ten eerste werken wij zonder tussenpersonen en kopen wij dus direct campers met ons eigen geld. Ten tweede hebben wij een breed internationaal netwerk van kopers, in tegenstelling tot de meeste lokaal georiënteerde bedrijven.

Wij kopen kapotte kampeerwagens direct met ons eigen geld. Daardoor bent u niet alleen verzekerd van een snelle verkoop (doorgaans binnen een dag), maar bent u er ook zeker van dat er verder niemand geld moet verdienen aan uw wagen. Veel andere bedrijven werken als een soort makelaar of tussenpersoon. Hierdoor moet u ten eerste vaak wachten tot die partij een koper heeft gevonden, en ten tweede moet u ook de tussenpersoon betalen (wat van de prijs afgaat). Wij kopen zelf, dus u krijgt direct de volledige waarde!

Omdat wij uw camper na aankoop ook aanbieden op de internationale markt (tot aan Moskou), kunnen wij voor iedere soort de maximale mogelijke prijs krijgen, en deze dus ook aan u bieden. Wat oudere campers met schade zijn zoals gezegd heel in trek bij Oost-Europeanen, dus die brengen daar een veel hoger bedrag op dan in Nederland, België of Duitsland.

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

Hoe werkt het verkopen van een camper met schade?

Het verkopen van een camper met schade via campersopkoper.com gaat heel snel en eenvoudig. Hiervoor doorloopt u simpelweg vier stappen:

 • Gratis en vrijblijvende taxatie
 • Ons bod ontvangen en accepteren
 • Geld krijgen en afspraak maken voor ophaal
 • Gratis ophaaldienst

Gratis en vrijblijvende taxatie

De verkoop van een kampeerwagen met schade begint bij ons altijd met een gratis en vrijblijvende taxatie. Hiervoor vult u het formulier boven aan deze pagina in. Wees alstublieft zo volledig mogelijk, zo dat onze taxateurs een zo goed mogelijk beeld krijgen van wat u aanbiedt. Aan de hand van de gegevens die u ons geeft en de foto’s maken wij een uiterst nauwkeurige schatting van de waarde. Vervolgens mail we u het rapport binnen enkele uren.

Ons bod ontvangen en accepteren

Als wij ons taxatierapport op orde hebben, krijgt u dit in uw mailbox. U krijgt dan direct de mogelijkheid om uw kampeerwagen tegen ons bod te verkopen. Dit is uiteraard niet verplicht. Ook hoeft u niet direct te reageren. Ons bod blijft staan!

Geld krijgen en afspraak maken voor ophaal

Bent u akkoord gegaan? Dan maken wij direct het geld over (tenzij u liever contant geld heeft). Ook maken we graag een afspraak om uw mobilhome gratis op te halen. Vertel ons waar en wanneer we welkom zijn en we zorgen dat we er zijn!

Gratis ophaaldienst

Op de afgesproken dag en tijdstip komen wij uw camper ophalen. Dit kan bij u thuis, maar eventueel ook op de camping of de standplaats. Daarbij zorgen we dat alle in orde wordt gemaakt. U krijgt een getekende verkoopovereenkomst, een vrijwaring van de RDW (NL) en eventueel het geld nog als u had gekozen voor contante betaling. Pas als u helemaal tevreden bent nemen we uw mobilhome mee.

camper na ongeval

Ook inkoop van campers zonder keuring of hoge kilometerstand

Bij ons bedrijf is elke camper welkom, behalve als deze rijp is voor de sloop (dus total loss). Ook als u een kampeerwagen heeft met een verlopen keuringsbewijs of zelfs afgekeurd is, kunt u bij ons terecht. Hetzelfde geldt voor een wagen met een hoge kilometerstand. Veel andere camperkopers zullen terughoudend zijn bij de aankoop van een dergelijk voertuig, omdat ze niet de specialistische kennis in huis hebben die nodig is om zo’n voertuig een geschikte nieuwe bestemming te geven. Wij hebben dat met ons brede netwerk en onze meer dan vijftien jaar ervaring wél! Daardoor kunnen wij ook voor uw wagen een echt eerlijke prijs betalen.

Direct een camper met schade verkopen

Wilt u direct uw camper met schade verkopen? Meld hem dan aan voor onze gratis taxatie. Dit is zoals gezegd geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Maar u krijgt van ons direct een goed en eerlijk bod. Als u dan wilt kunt u uw oude kampeerwagen direct voor dat geld verkopen. Wij maken dan ook direct het geld naar u over en komen de camper wanneer het u uitkomt gratis ophalen in Nederland of België. Graag tot snel!

 • Cees Van KollenburgCees Van Kollenburg

  Camper via website aangeboden, na korte tijd contact en binnen zeer korte tijd verkoop geregeld. Geen koehandel. Camper is op korte tijd opgehaald en financieel afgehandeld. Vriendelijke en betrouwbare handelspartner. Aan te bevelen. Cees Van Kollenburg

 • Maurice Dumas-Sint-TruidenMaurice Dumas-Sint-Truiden

  Vlotte service en een zeer correcte afhandeling. Keurig en eerlijk bod en de gemaakte afspraken worden correct nageleefd. Goed werk en zeker aanbevelenswaardig. Met vriendelijke groet, Maurice Dumas

 • Robin van AalstRobin van Aalst

  Geheel volgens afspraak op een nette manier afgehandeld. Ik ben uiterst tevreden en zal daar waar mogelijk deze mannen aanbevelen. Groetjes, Robin van Aalst

 • Anton HuismanAnton Huisman

  Binnen 1 dag alles geregeld, in de avond te koop aangeboden en de volgende middag hebben ze mijn camper opgehaald. Eerlijke prijs, en de papierzaken ter plekke afgehandeld. Ik heb een goed gevoel over dit bedrijf, alles netjes geregeld. Groeten, A. Huisman

 • Timo-MaasmechelenTimo-Maasmechelen

  Heel vriendelijke man en heel goeie service. Correct betaald. Niet verder zoeken hier word je heel goed geholpen + eerlijke service. Moest er nog eens iets zijn in de toekomst dan bel ik jullie zeker. Echt een aanrader!!! veel succes nog met jullie bedrijf. Timo

 • Carla-WesterloCarla-Westerlo

  Afspraken worden correct nageleefd. De betaling gebeurt zeer vlot, het geld staat de volgende dag al op de rekening. Ook de afhaling gebeurt stipt op het afgesproken moment. Het was een positieve ervaring. Carla

Contact